DEMO PHARMALOOX INTERNET LJEKARNE
DEMO WEB TRGOVINA - NARUČIVANJE NIJE OMOGUĆENO

Plaćanje

PLAĆANJE POUZEĆEM – GOTOVINOM PO PRIMITKU POŠILJKE

Plaćanje pouzećem, odnosno plaćanje gotovinom po primitku pošiljke je opcija plaćanja koja Korisniku omogućuje da ukupni iznos narudžbe podmiri prilikom dostave pošiljke na adresu Korisnika. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini koja se predaje dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu Korisnika.
Ukoliko Korisnik (primatelj) nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač može ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke i/ili kontaktirati Korisnika (primatelja) radi dogovora o novom terminu isporuke.

Pharmaloox Demo - Plaćanje
REZERVACIJA I OSOBNO PREUZIMANJE

Korisnik, u sklopu Internet trgovine, ima mogućnost rezerviranja proizvoda s namjerom osobnog preuzimanja u Ljekarni, u roku od (Prema uputama i mogućnostima prikazanim prilikom kupovine) dana.

Prilikom osobnog preuzimanja (plaćenih i neplaćenih narudžbi), Korisnik bi trebao unaprijed provjeriti, na broj telefona , jesu li proizvodi spremni za preuzimanje.

U slučaju da je Korisnik platio narudžbu u sklopu Internet trgovine, morao je dobiti automatski račun na svoju e-mail adresu koju je naveo prilikom naručivanja. Prilikom osobnog preuzimanja u Ljekarni, Korisnik mora donijeti i/ili pokazati račun ili neki drugi dokaz i potvrdu o uplati.

Osobno preuzimanje proizvoda u Ljekarni je besplatno te se ne naplaćuju troškovi dostave.

Pharmaloox Demo - Plaćanje
UPLATNICA ILI VIRMANSKO PLAĆANJE

Kod izbora ovog načina plaćanja, Korisnik će na svoju e-mail adresu dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji treba uplatiti vrijednost narudžbe. Korisnik uplatu može izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače vrši plaćanja – putem banke, pošte, Fine ili sl.

Za virmanske uplate, proizvodi se isporučuju tek nakon što Ljekarna uplatu proknjiži (prema izvodima iz banke, što u pravilu znači – sljedeći radni dan). Korisnici mogu prethodno provjeriti stanje svoje pošiljke na broju telefona .

Virmanski plaćene narudžbe mogu se osobno preuzeti u Ljekarni:
Pharmaloox DEMO
Ružićeva 16
51000 Rijeka
Hrvatska

Radno vrijeme Ljekarne:
08:00 - 16:00

Pharmaloox Demo - Plaćanje
KARTIČNO PLAĆANJE

Internet trgovina (putem Payment Gateway servisa) prihvaća sljedeće kreditne i debitne kartice:
(Prema uputama i mogućnostima prikazanim prilikom kupovine)

Mogućnost obročnog plaćanja:
(Prema uputama i mogućnostima prikazanim prilikom kupovine)

Pharmaloox Demo - Plaćanje
PAYPAL

PayPal je posrednik u plaćanju (između Korisnika i Ljekarne) koji omogućuje da se uplate i novčani prijenosi obavljaju u potpunosti preko interneta. PayPal šifrira i štiti broj bankovne kartice te se financijski podaci Korisnika nikada ne prosljeđuju Ljekarni.

Vlasnik PayPal računa plaćanje vrši putem interneta, unoseći svoju E-mail adresu i lozinku (na za to predviđeno mjesto), na PayPal internet stranici.

NAPOMENA: budući da PayPal ne podržava kune (HRK) kao valutu plaćanja narudžbe, sva PayPal plaćanja iz Hrvatske bit će izvršena u Euro valuti (EUR) te će ukupni iznos narudžbe biti konvertiran iz kune (HRK) u Eure (EUR), prema trenutnom prodajnom tečaju Hrvatske narodne banke.
U slučaju uplate putem PayPala, kao rezultat konverzije, odnosno pretvaranja ukupnog iznosa narudžbe iz kune (HRK) u Eure (EUR) postoji mogućnost razlike u iskazanim cijenama proizvoda na Internet trgovini te naplaćenog ukupnog iznosa narudžbe.
Trošak konverzije pri pretvaranju valuta snosi Korisnik.
Ako Korisnik plaćanje vrši iz Hrvatske putem uplate na transakcijski račun Ljekarne, plaćanje se vrši u kunama (HRK) i u tom slučaju nema konverzije valute.


Izdvojeni proizvodi