MERALYS - SINERGIJA MORA I LIJEKA - PHARMALOOX Web Shop
Sviđa Vam se PHARMALOOX internet trgovina? Može biti Vaša! Javite nam se putem telefona: 051 689 716, mobitela: 099 272 0204 ili mailom: info@pharmaloox.com

Kad je Vaš nos začepljen, uzmite Meralys, inovativni sprej za nos.

Ksilometazolin smanjuje natečenost sluznice dok morska voda iz Jadrana opskrbljuje sluznicu mikroelementima i smanjuje suhoću nosa.

Zajedno učinkovito odčepljuju nos i omogućavaju normalno disanje. Meralys ne sadrži konzervans, što ga čini još nježnijim za Vaš već i tako osjetljiv nos. A za Vaše dijete tu je Meralys 0,05 %. Pred vama su mirni dani i noći jer Vaše dijete neće biti uznemireno. Zahvaljujući Meralysu koji simptome otklanja snažno i pouzdano,dijete će ponovno disati s lakoćom.

Meralys je inovativni sprej za nos koji trenutno odčepljuje nos,a učinak traje do deset sati. Prohodan nos omogućava olakšano disanje,a ujedno sprječava mogući razvoj upale sinusa i uha, na što su posebno osjetljiva djeca.

Meralys je lijek otopljen u morskoj vodi. Ksilometazolin je lijek koji neposredno nakon primjene sužava krvne žile nosne sluznice čime se smanjuje oteklina u nosu.Morska voda iz Jadrana bogata mineralima i oligo-elementima podržava fiziološki status sluznice,regenerira prirodne mehanizme čišćenja te umanjuje suhoću nosa.

Osjetit ćete olakšanje jer ponovno možete slobodno disati. Meralys ima patentiranu pumpicu s anatomskim aplikatorom koji optimalno raspršuje kapljice.Pumpica ima dvostruki sustav zaštite koji onemogućava ulaz bakterija u bočicu: aktivno srebro i mikro-biološki filter koji sprječava onečišćenje.Stoga Meralys ne sadrži konzervans.

Upute za uporabu Meralys 0,05%:

Djeca od 2-6 godina:ušpricati 1 put u svaku nosnicu do 3 puta na dan
Djeca od 6-12 godina:ušpricati 1-2 puta u svaku nosnicu do 3 puta na dan.
Prije uporabe pažljivo pročitati uputu o lijeku.
Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svoga liječnika ili ljekarnika.

GDJE SMO?